W Bajecznych smakach pokazujemy dzisiaj jak upiec chałkę.
Prawdziwą, drożdżową, mięciutką w środku i z chrupiącą na wierzchu kruszonką.
Po przepis w formie pisemnej odsyłam do wcześniejszego wpisu.
Namawiamy do upieczenia chałki, bo to naprawdę proste:)
uwielbiam domowe wypieki:d a chałkę w szczególności:)
OdpowiedzUsuńJustyna - ja również:)
UsuńChałki są takie pyszne. Dawno nie robiłam.
OdpowiedzUsuńMajana - u nas ostatnio dość często na prośbę dzieci:)
UsuńU Was to wszystko tak pięknie wychodzi :) nie wątpię , że jest także smaczne :) Sylwia.
OdpowiedzUsuńSylwia - myślę, że i Tobie bez problemu taka chałka wyjdzie:)
OdpowiedzUsuńChałki to my uwielbiamy:) ... ale to uwielbienie zgubne jest:) buziaki
OdpowiedzUsuńPS . wpraszam się kiedyś na kawę:)
Jola - jak tylko będziesz w okolicy serdecznie zapraszam:)
Usuń