Składniki (blaszka 23 cm x 33 cm):
- 350 g jogurtu naturalnego
- 5 jajek
- 3/4 szklanki cukru
- 16 g cukru waniliowego
- 3 szklanki mąki pszennej (najlepiej tortowej)
- 1 szklanka oleju
- 2 łyżeczki proszku (kopiaste)
- owoce
W tym wpisie zebrałam wskazówki na temat: jak uniknąć zakalca (klik).
Pychotka :)))
OdpowiedzUsuńKocham Twoje przepisy są proste a zarazem efektowne ;
OdpowiedzUsuńCudownie puchate i mięciutkie, pyszne musiało być :)
OdpowiedzUsuńAniu cudowne, puszyste i niesamowicie fotogeniczne ciasto:)
OdpowiedzUsuńTen przepis jest zły! Zrobiłam dokładnie tak jak piszą i zakalec. Ide na inne blogi!
OdpowiedzUsuńNie jest zły ponieważ są osoby, które robiły go już wiele razy i nie było żadnego zakalca. Powodzenia z innymi przepisami.
Usuń