Fot. Ola |
Z cyklu Bajeczne smaki przedstawiamy szybką w wykonaniu przekąskę z ciasta francuskiego z dwoma rodzajami nadzienia ze szpinakiem: z serem pleśniowym oraz łososiem. Przygotowuje się niezwykle prosto.
Chrupiące i lekko ciepłe ciasto francuskie z wytrawnym nadzieniem jest naprawdę pyszne:)
Zapraszam do obejrzenia filmiku.
Ale pyszne ;) Świetny filmik, przynajmniej już wiem, jak to złożyć, żeby tak ładnie wyglądało ;)
OdpowiedzUsuńPaulina - cieszę się, że filmik okazał się przydatny:)
OdpowiedzUsuńfrancuskie, a jak ze szpinakiem to wogóle uwielbiam i zjadłabym sobie :)
OdpowiedzUsuńcudnie wyglądają: )
OdpowiedzUsuńAniu naprawdę bajeczne smaki Wam wyszły .... musiało byc pysznie:) pozdrawiam
OdpowiedzUsuń