tag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post6892555112624167763..comments2024-03-26T12:35:08.883+01:00Comments on Bajkorada - przepisy dla całej rodziny: Sernik z jogurtu naturalnegoAcirihttp://www.blogger.com/profile/08497115801165802653noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post-51651857717759954052016-05-30T14:17:43.674+02:002016-05-30T14:17:43.674+02:00Dziękuję za miłe słowa. Ja piekę góra-dół bez term...Dziękuję za miłe słowa. Ja piekę góra-dół bez termoobiegu - to mogła być przyczyna. Najważniejsze, że smakował. Acirihttps://www.blogger.com/profile/08497115801165802653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post-41435168563888445352016-05-30T13:11:34.711+02:002016-05-30T13:11:34.711+02:00Witam jestem pod wrażeniem wszystkich przepisów,...Witam jestem pod wrażeniem wszystkich przepisów, zrobiłam ciasteczka owsiane, chlebek bananowy wyszły ok.Upiekłam też sernik- extra, tylko może zrobiłam coś nie tak, bo na spodzie był mocno wilgotny, jakby mokry a góra(mniej więcej w połowie)puszysta, i ta obłędna skórka na wierzchu. Piekłam w 180 stopniach z nadmuchem, ostatnie 5 min. grzałka od dołu. Domownicy myśleli, że to sernik.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post-64958231324482761012015-05-28T21:38:24.343+02:002015-05-28T21:38:24.343+02:00Dziękuję za szybką odpowiedź i sugestię!Dziękuję za szybką odpowiedź i sugestię!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post-68120852741639186892015-05-28T06:53:48.328+02:002015-05-28T06:53:48.328+02:00Budyń ma wagę 40 g - zamieniłabym na tyle samo mąk...Budyń ma wagę 40 g - zamieniłabym na tyle samo mąki ziemniaczanej. Można dodać np. laskę wanilii. <br />Polecam też taki przepis: http://bajkorada.blogspot.com/2015/04/sernik-z-sera-gotowanego-la-pascha.htmlAcirihttps://www.blogger.com/profile/08497115801165802653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post-24896224524301301522015-05-27T21:49:27.334+02:002015-05-27T21:49:27.334+02:00Dzień dobry. Mieszkam za granicą i dostęp polskieg...Dzień dobry. Mieszkam za granicą i dostęp polskiego twarogu mam utrudniony, więc wykorzystam z przyjemnością Twój przepis. Mam tylko jedno pytanie... Otóż, czy mogę budyń śmietankowy zastąpić mąką ziemniaczana lub pszenna i jeśli tak to w jakich proporcjach? Dziękuję, pozdrawiam.Sylwia :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post-59457995223214136142014-11-22T20:51:37.613+01:002014-11-22T20:51:37.613+01:00Nat - ale się teraz rozmarzyłam o Twojej wersji z ...Nat - ale się teraz rozmarzyłam o Twojej wersji z mango:) Aż Ci zazdroszczę :)Acirihttps://www.blogger.com/profile/08497115801165802653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post-2813854354967616342014-11-22T20:35:07.703+01:002014-11-22T20:35:07.703+01:00Zrobilam na herbatnikach i dodalam mango do masy. ...Zrobilam na herbatnikach i dodalam mango do masy. Troszke mi sie z wierzchu spieklo, ale ciasto jest cudne, tak delikatne, musze sie powstrzymac, zeby nie zjesc calego naraz. ;)nathttps://www.blogger.com/profile/14678377713347793379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post-64244889532517777502014-09-22T18:37:32.901+02:002014-09-22T18:37:32.901+02:00Mmm, musiał być pyszny, szczególnie ze świeżymi fi...Mmm, musiał być pyszny, szczególnie ze świeżymi figami :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post-48154153619211027722014-09-21T12:02:59.399+02:002014-09-21T12:02:59.399+02:00Mmm no proszę! Można poradzić sobie w każdej sytua...Mmm no proszę! Można poradzić sobie w każdej sytuacji. Pyszności :)Suehttps://www.blogger.com/profile/04718172418469934490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post-6180600609526835962014-09-21T09:35:54.362+02:002014-09-21T09:35:54.362+02:00Hmm, intrygujący, fajnie, fajnie :DHmm, intrygujący, fajnie, fajnie :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10385644527075758508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post-11956225184157147582014-09-21T00:15:42.851+02:002014-09-21T00:15:42.851+02:00Przyznaję bez bicia, że takiego jeszcze nie próbow...Przyznaję bez bicia, że takiego jeszcze nie próbowałam. Obiecuję poprawę, bo wygląda pysznie :)RedHeadhttps://www.blogger.com/profile/03710466468320057058noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2094706474156783780.post-52732250002070205972014-09-20T17:43:42.579+02:002014-09-20T17:43:42.579+02:00bardzo fajne i lekkie ciacho :)bardzo fajne i lekkie ciacho :)Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.com